تصویب 3 رشته مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام(ره) شهرری
امیر احمرینژاد در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تصویب رشتههای «فیزیولوژی ورزشی با گرایش فیزیولوژی ورزشی کاربردی»، «مهندسی شیمی با گرایش صنایع غذایی» و «میکروبیولوژی با گرایش زیستشناسی میکروبهای بیماریزا» در مقطع کارشناسی ارشد برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری خبر داد.
وی با بیان اینکه سیاستهای کلی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در زمینه تصویب رشتهها براساس چشمانداز و استراتژی پیشرو تدوین شده است، اضافه کرد: این دانشگاه دارای مرکز تحقیقات - پژوهشی و فرهنگی شامل مرکز رشد، مرکز آموزش نیروی انسانی، مرکز IT، کتابخانه دیجیتال، نمازخانه مرکزی و سولههای آموزشی، کارگاهها و آزمایشگاههای مجهز بوده و بالغ بر 20 هزار دانشجو در 245 گرایش مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در هفت دانشکده مصوب (علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم پایه، آموزش معلمان، هنر و معماری، مدیریت و حسابداری و مهندسی برق و کامپیوتر) است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با اشاره به امکانات و تجهیزات ورزشی این دانشگاه بیان کرد: مجموعه تربیتبدنی نیز شامل دو سالن بزرگ و مجزا (سالن امام علی(ع) و سالن مدافع حرم) بوده که در روز پذیرای 2 هزار نفر است.
تصویب رشته مهندسی شیمی صنایع غدایی در مقطع کارشناسیارشد
احمرینژاد مطرح کرد: کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی با گرایش فیزیولوژی ورزشی کاربردی تعامل بین فعالیتهای ورزشی، بدنی و پاسخ فیزیولوژیک بدن به آنها را مورد بررسی قرار میدهد و میکوشد تا با تربیت نیروی انسانی متخصص، نیازهای آموزشی، پژوهشی، اجرایی و برنامهریزی را در این حوزه مرتفع کند.
وی با اشاره به تصویب رشته مهندسی شیمی صنایع غدایی در مقطع کارشناسی ارشد به آنا گفت: مواد غذایی و فرآوری آن مستقیماً با سلامتی انسان در ارتباط است و تمام بیماریها ریشه در تغذیه ناسالم و کیفیت پایین مواد غذایی دارد، بنابراین تربیت نیروی تحصیل کرده در این رشته نقش بهسزایی در تولید موادغذایی با کیفیت و سلامتی دارد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ادامه داد: تحصیل در رشته شیمی صنایع غذایی خدمت بزرگی به کشور و مردم است. در این رشته دانشجوی تکنولوژی صنایع غذایی مختلف از قبیل صنایع لبنیات، غلات، گوشت، روغن، قند، سبزیجات و میوهجات را آموزش میبیند و دانش مواد غذایی مغذیتر و با طعم بهتر، نگهداری صحیح مواد غذایی، بستهبندی صحیح برای حفظ ارزش غذایی، کنترل کیفی مواد غذایی، طراحی دستگاههای خشککن، استرلیزه، پاستوریزه و منجمدکننده را فرامیگیرد.
احمرینژاد اظهار کرد: با توجه به تعدد و تنوع کارخانجات تولید مواد غذایی حوزه کاری متخصصان این رشته عبارتند از طراحی هر یک از واحدهای فرآیند تولید، طراحی خطوط مختلف آمادهسازی، فرآوری و بستهبندی مواد غذایی، طراحی کارخانجات تولیدی صنایع غذایی و کنترل کیفیت در صنابع غذایی.
وی عنوان کرد: با پیگیریهای زیاد رشته میکروبیولوژی گرایش زیستشناسی میکروبهای بیماریزا در مقطع کارشناسیارشد در این دانشگاه به تصویب رسید.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/